За нас

Циркон ЕООД и Тракия Конец ЕООД произвежда и търгува с всички видове полимерни и транспортни опаковки. В своята дългогодишна история, ние сме разбрали, че качествената стока и коректността в бизнеса са най-важни за нас и нашите клиенти.

Високо качество и гъвкъв подход

Качеството продуктите и коректноостта ни прави предпочитан партньор за нашите клиенти

01

История и ценности

Циркон ЕООД е създадена 1994 г. с основна дейност производство и търговия с всички видове полимерни и транспортни опаковки. В своята дългогодишна история ние сме разбрали, че качествените продукти и коректността в бизнеса са най-важни за нас и нашите клиенти.

02

Нашите продукти

Предлаганите от нас опаковки са широко използвани в селското стопанство, хранителната индустрия, химическата индустрия, мелничарството, въглещарството и др. Нашите продукти са основно разделени на две групи – полиетиленовa опаковки и фолия и полипропиленови транспортни опаковки.

03

Логистика и качество

Фирмата ни разполага с централна складова база в гр. Ямбол и фирмени магазина – в София, Ямбол, Варна и Добрич. Отдел за пласмент и логистика, чрез който доставяме нашата стока до всяка точка на България. Едно от конурентните предимства на ЦИРКОН ЕООД е високото качество на продуктите, които предлагаме и гъвкавия подход към нашите клиенти.

Какво са биг беговете?

Един от основните продукти, които нашата фирма предлага са висококачествените Гъвкави тъкани контейнери (биг бегове), които са най-популярните опаковки за стоки в насипно състояние на пазара.

Биг беговете се използват за транспортиране и съхранение на всички видове насипни или гранулирани материали (зърнени култури, фуражи, минерални торове, цимент и др.). Предлагат се в голямо разнообразие от видове и затова са подходящи за различни приложение в химическата и хранителната промишлености, минната и въглещарската промишлености, фуражната и други пронишлености.

Използваниса за

 • Товароподемност – от 300кг, 500кг, 800кг, 1000кг, 1200кг, 1500кг.
 • Гарантирано удобно и бързо товарене и разтоварване на големи обеми от стоки, с помощта на механизирана техника.
 • Безопасен транспорт на стоки, както хранителни продукти (защита срещу всяко чуждо вещество което може да  проникване в торбата),  химически вещества (защита срещу изсипване  на  опасни химикали).
 • Бързо и ефективно товарене, разтоварване и подреждане, възможност за нареждане един върху друг.
 • Икономически ползи – спестяване на транспортни разходи и пространство за съхранение.
 • За многократна употреба – SF 6:1 коефициент на безопасност.
 • За еднократна употреба – SF 5:1 коефициент на безопасност.
 • Ннапълно рециклируеми.

Суровина

Изработени са от полипропиленова тъкан с различни базисни тегла и различни якостни параметри, със или без UV стабилизация. Възможно е да бъдат произведени с ламинирана тъкан, която предпазва продукта от проникване на влага и прах от външната среда. Произведени с неламинирана/обикновенна тъкан – с дихателни свойства.

Стандартно биг беговете са изработени в бял цвят, но също така е възможно да бъдат произведени и в друг цвят – по желание на клиента. Възможно е и поставянето на печат – по желание на клиента. Поддържаме богата гама от различни видове биг бегове на склад и извършваме доставка до клиента.

Основни предимства

 • За всички видове насипни товари
 • За селското стопанство – зърно, пшеница, лимец, семена, слънчоглед, грахови култури, билки, картофи и много други
 • За химическата индустрия
 • За добивната индустрия – каманни, павета, руди, метали, суров насипен материал, въглища, брикети и пелети, както и за всички други свързани с тях суровини
 • За пренасаняне на отпадъци и строителни материяли, дърва за огрев