Балиране и силажиреане

Предлаганите от нас продукти са широко използвани в селското стопанство, хранителната индустрия, химическата индустрия, мелничарството, въглещарството и др. Нашите продукти са основно разделени на две групи – полиетиленовa опаковки и фолия и полипропиленови транспортни опаковки.

Сезала за балиране е подходящ за най-разпространените видове балеровачки. Изключително здрав и надежден полипропиленов усукан канап.

Вижте продукта

Мрежата за балиране е подходяща за всички посеви (сено, слама, люцерна, царевица) и може да се използва при всякакви метеорологични условия.

Вижте продукта

Изработено от най-високо качество суровини. Силажно стреч фолио за бали с висока якост при разтягане, както напречно, така и надлъжно.

Вижте продукта

Силажирането в полиетиленови ръкави-чували дава възможност да се съхранява сенаж, силаж, бирена каша и зърно като намалява разходите.

Вижте продукта

Силажното фолио гарантира оптимална защита на силажа, като съчетава висока продуктивност и отлични резултати.

Вижте продукта

Немски сезал за балиране и връзване и полипропиленови усукани канапи. Произведенин от моноаксиално ориентирани полипропиленови ленти.

Вижте продукта

Полипропиленовите покривала са ефективно решени е за сламени бали предпазвайки ги  от неблагоприятни атмосферни условия.

Вижте продукта