Меню
Научете повеќе за нас

ЦИРКОН  ДООЕ  е создадена  во 1994г. со  основна дејност производство и трговија на  сите видови  полимерни и транспортни пакувања. Нашите основни производи се биг бегови, хартиени и полипропиленски  вреќи.

Види повеќе
Биг бегови

БИГ БЕГОВИТЕ се  користат за транспортирање и чување  на сите насипни или гранулирани материјали

Види повеќе
Доставување до клиентот

Во Циркон ние држиме нашите клиенти да се секогаш  задоволни, за тоа  нудиме бесплатено  разносување  во Бугарија

Види повеќе